Grappige  luisterverhaaltjes  over de avonturen van de vriendjes Toeloeloe en Harrie.

De vriendjes Toeloeloe en Harrie zijn gecreëerd door de Ambassadeur van de Fantasie in samenwerking met illustrator Vera de Backker.

De (luister)verhaaltjes zijn geschreven om de fantasie van kinderen te prikkelen. In de verhaaltjes worden de kinderen meegenomen naar de wereld van Toeloeloe en Harrie. Toeloeloe is een klein landkrabbetje; ze is enthousiast, nieuwsgierig, impulsief en ondernemend. Harrie -de kleine hagedis-  is rustig, bedachtzaam en invoelend. Zij wonen op een onbewoond eiland midden in de zee en gaan in de verhaaltjes hun eiland en daarna de wereld ontdekken.

De verhaaltjes zijn kort (circa 5 minuten). Naast een stevige dosis humor, rare voorvallen en gekke situaties, zijn er veel verschillende en herkenbare emoties, situaties en karaktereigenschappen in de verhalen verwerkt.  Toeloeloe en Harrie leren van elkaars sterke kanten en helpen elkaar wanneer ze iets moeilijk vinden. De dieren die zij tijdens hun ontdekkingstocht ontmoeten, hebben diverse herkenbare eigenschappen. Kinderen doen al luisterend  allerlei kennis op van de natuur, de wereld om hen heen, de kleuren en getallen.

De verhaaltjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar. Voor 10 luisterverhaaltjes betaal je € 4.99  Voor de eerste 10 verhaaltjes betaal je een kennismakingsprijs van € 3.99  De luisterverhaaltjes vindt je in de shop.

Van de eerste 42 verhaaltjes is ook een voorleesboek verschenen Toeloeloe en Harrie ontdekken in hun eiland.  (zie shop)

Voorlezen stimuleert de fantasie en brengt verbinding.

Toeloeloe en Harrie hebben ook een eigen website: www.toeloeloe.nl

Hierop vind je heel veel leuke informatie over Toeloeloe en Harrie, gratis verhaaltjes over hun avonturen in Nederland en kleurplaten.

Luister hier naar een leuk avontuur van Toeloeloe en Harrie.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze