Grappige en spannende luisterverhalen over de avonturen van de tweeling Fos en Vlinder.

Tante Theeleut is de tante van de tweeling Fos en Vlinder, die samen met hun ouders midden in een glazen huis in de dierentuin wonen. De moeder van Fos en Vlinder is de baas van de dierentuin en hun vader is de dierenarts.

Maar het wordt nog leuker! Opa en oma wonen er ook. Oma bakt de hele dag koekjes voor de koek- en snoepjeskraam en opa is ontdekkingsreiziger en fantastioloog. Niemand weet eigenlijk wat een fantastioloog is, behalve opa zelf.
Fos en Vlinder beleven samen heel wat avonturen, die Tante Theeleut allemaal heeft opgeschreven in haar Grote Tante Theeleut Verhalenboek.

De prijs voor vier verhalen is € 4.99. De kennismakingsprijs voor de eerste vier verhalen is € 3.99  Je vindt de verhaaltjes in de shop.

De totale luisterduur is circa 55 minuten. De verhalen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.

Door te luisteren naar verhalen wordt de fantasie van kinderen enorm geprikkeld. Er is bewust voor gekozen om geen tekeningen te laten zien. Op deze manier kan ieder kind zijn eigen unieke beelden bij de verhalen maken. 

Hieronder kun je luisteren naar het kennismakingsverhaal en kom je alles te weten over Tante Theeleut en de tweeling Fos en Vlinder.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze