Lilaluna Verteltheater

Lilaluna Verteltheater is een initiatief van de Ambassadeur van de Fantasie. Al meer dan 20 jaar vertelt Lilaluna prachtige verhalen op scholen, in bibliotheken en andere instellingen.

Al duizenden kinderen hebben genoten van de wonderlijke wereld van Lilaluna.  ‘Ik vind het heerlijk om een eigen fantasiewereld te creëren waarin ik de kinderen mee kan nemen. Een wereld waarin in alles kan en alles mag. In mijn verhalen gebeuren dan ook vaak de meest gekke, spannende en leuke dingen. En het fijne is dat het altijd goed af loopt. Het is fantastisch om te zien hoe kinderen zichtbaar ontspannen tijdens het luisteren en helemaal op kunnen gaan in het verhaal.’

Lilaluna biedt veel verschillende themavoorstellingen waaruit scholen kunnen kiezen. Er kunnen ook voorstellingen op maat gemaakt worden.

Ben je nieuwsgierig geworden en denk je dat een vertelvoorstelling van Lilaluna iets voor jouw school is?  Neem dan eens een kijkje op de website www.lilaluna.nl en zie welke mogelijkheden er allemaal zijn.